Tolóajtó szerkezetek

 
 
 
 
 
 

Egyszerű, funkcionális, tartós és megbízható ...

Építési ügyek nélkülözhetetlen terméket, amelyek nyomán tolóajtók a 21. században, és széles körben használják az építőiparban, nem csak az új építés, hanem az újjáépítés. Az Ön számára van egy nagy sor standard méretű és egyedi rendszerek, így megnyílik a végtelen lehetőségeket, hogy átalakítsa a belső tér, ami egy új hasznos teret.

 

Az előnye az esetekben tolóajtó egyszerre menti szobában, de ugyanúgy, mint egy elegáns megoldás a belső teret. Minőségi tervezés házak megbízható működést biztosít a tolóajtók, amely tökéletesen illeszkedik bármilyen térben. A nagy előnye a gyors és egyszerű telepítés.

Elvileg különbséget teszünk a polgári ügyek tervezett szimpla és dupla tolóajtó, hogy lehet felszerelni kőműves vagy gipszkarton falak. Mint a hagyományos, csuklós ajtók, és itt lehet választani a különböző méretű világos szélessége és magassága a folyosón.

Egyszárnyú esetben kínál helytakarékos és elegáns megoldás, és egy tökéletes alternatíva a hagyományos lógó ajtók fürdőszoba, WC, mosókonyha, fürdőszoba, kamra és beépített szekrények. Telepítése tolóajtó a házba ideális bármilyen helyiségben, ahol szeretné maximalizálni hasznosítható alapterület.

A magánéletét a tágas belső tér a második ...

A kétszárnyú tolóajtó a tökéletes módja annak, hogy átalakítsa két külön szoba egyetlen nagy tér egy egyszerű mozdulattal. Épület ház kétszárnyú tolóajtó rugalmas teret teremt ideális modern környezetben.

Fontos megfelelő és pontos műszaki megoldás és típusa esetben még a mi szakmai útmutatást ESETEK

 
 
több kategória